За Нас

Хина Продуктс

Хина Продуктс - докажан бренд низ сите континенти. Нашите производи ги поседуваат сите највисоки стандарди за квалитет. Изградивме мрежа со која нашите производи се достапни во секој дом на буквално секој континент. Нашето присуство на сите поважни саеми за храна во светот не прави достапни за нашите дистрибутери и ни овозможува комуникација со чија помош заедно целиме кон нашата мисија - нашите производи да бидат достапни во секој дом.

Повеќе од 25 години ги снабдуваме нашите потрошувачи со производи кои се произведени со долгогодишна експертиза за да конечно можеме да го достигнеме нивото на перфекција кон кое секојдневно се стремиме... и сега гордо можеме да кажеме: Нашиот квалитет е стандардизиран а вашата сатисфакција е загарантирана со секој наш производ... Пробајте, уверете се и бидете наши постојани потрошувачи

Дел за увозници

Порачајте бесплатни примероци

Прашања и одговори

 • Време на постоење?

  повеќе од 25 години...

 • Квалитет?

  загарантиран...

 • Содржи конзерванс?

  Не

 • Пастеризација?

  Да

 • Рецепт?

  традиционален...

 • Стандарди?

  ИСО, Хасап...

 • Задоволство на купувачот

  загарантирано...

Хина Продуктс

Следни настани


Окт.

05.10.2019 - 09.10.2019

Ануга 2019 - Келн, Германија

Ануга е еден од најголемите саеми во светот за прехранбени производи. Традиционално, Хина Продуктс ќе биде присутна во хала 11.1, штанд Ф039


Дек.

00.00.0000 - 00.00.0000

Наскоро.

Посетувајте ја нашата веб страница редовно и останате во тек со сите следни настани и промотивни понуди..

Контактирајте не

Бидете во контакт

Техноалат Комерц - Атанас ДООЕЛ Гевгелија - Хина Продуктс (Сите права се заштитени). Адреса: Ул. "Маршал Тито" бр. 124, 1480, Гевгелија, Република Македонија

Тел: +389-34-215-985

Е-маил: contact(at)hinaproducts.mk

Е-маил адреса (at)=@. Безбедносна мерка против спам ботови

 • Следете не на: